Velkommen til Vico  AS

Vico har et bredt utvalg av Navigasjon, CCTV, fiskeutstyr og skannere klare til levering. Med et stort varelager, rask levering og gode priser, er vi sikre på at du vil være godt fornøyd med våre tjenester.

Produkter

Hvem er vi?

Vico er en leverandør av maritim elektronikk og vi er i dag 20 ansatte. Vi leverer og installerer navigasjon, kommunikasjon, fiskeoppdagelse sonar og CCTV. Personalet vårt vil gi god service, ha god kunnskap og være klar til å hjelpe deg når du trenger det.

Historien om Vico

Vico ble etablert i 1945 og kjøpt av Jacob Helgeland, Torkel Alendal og Bjarne Østensen i 1989. Siden 1994 har Vico vært eid og drevet av familien Østensen. I år 2000 flyttet Vico anleggene til avaldsnes der det fremdeles ligger i dag.

Vico I dag

Vico består av et team på 20 erfarne ansatte og opererer med  24/7 service. I dag utfører vico installasjoner og service over hele verden. Det er viktig for oss å gi deg utstyret du trenger så raskt som mulig. Derfor har vi et stort utvalg av kommunikasjons- og navigasjonsutstyr på lager. Kaien vår har en dybde på 10 meter og er isps godkjent.